Cafetaria Borst

Cafetaria Borst is een Snackbar gelegen aan Keizersweg 32 in Wezep.

Meer informatie over Cafetaria Borst in Wezep

Bij deze website kun je huisgemaakte, speciale frikandellen bestellen, evenals broodjes, patat, sauzen en andere producten. Ze hebben ook acties en nieuwe producten, zoals gezinszakken patat, kinderpatat, luxe broodjes, milkshakes, frisdrank en ijs. Daarnaast hebben ze ook patat specialiteiten, snacks en vegetarische opties. Je kunt je bestelling plaatsen via de website, maar deze is altijd voor afhaal. Er zijn geen producten in de winkelwagen en de openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website. Ook is er een Facebook-pagina.

Wil je weten wat Cafetaria Borst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Borst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Borst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Borst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Cafetaria Borst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Borst

Bezoekers bekeken ook