Café Cafetaria/Sushi 't Haantje

Café Cafetaria/Sushi 't Haantje is een Sushi takeaway gelegen aan Vogelzangveldweg 2 in Hattemerbroek.

Meer informatie over Café Cafetaria/Sushi 't Haantje in Hattemerbroek

Welkom op de website van 'T Haantje Sushi in Hattemerbroek! Op onze website vind je ons menu en kun je direct bestellen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 97 beoordelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke bestelling spaar je punten, en bij 10 punten krijg je €2 korting. Download onze app voor Android om nog sneller en eenvoudiger te bestellen. Bekijk onze menukaart en bestel direct de populaire gerechten zoals de Yakiniku sushirol met geflambeerde biefstuk en ui, de Ebi Fry Roll sushirol met gefrituurde en gepaneerde garnaal, en de Tori Karaage salade met rijst, gefrituurde kip, krabstick, omelet en avocado. Helaas is de website van Café Cafetaria 't Haantje op dit moment gesloten.

Wil je weten wat Café Cafetaria/Sushi 't Haantje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Cafetaria/Sushi 't Haantje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Cafetaria/Sushi 't Haantje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Cafetaria/Sushi 't Haantje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Café Cafetaria/Sushi 't Haantje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Cafetaria/Sushi ’t Haantje

Bezoekers bekeken ook