Bouwijs: Houtskeletbouw - Prefab bouw op maat

Bouwijs: Houtskeletbouw - Prefab bouw op maat is een Bouwer van huizen op maat gelegen aan James Wattstraat 3 in Wezep.

Meer informatie over Bouwijs: Houtskeletbouw - Prefab bouw op maat in Wezep

BouWijs is een organisatie die gespecialiseerd is in prefab houtskeletbouw projecten. Duurzaamheid staat centraal bij BouWijs, waarbij ze gebruik maken van duurzame technieken en materialen om energie- en materiaalgebruik te besparen. Tijdens het ontwerp wordt rekening gehouden met de technische levensduur van het gebouw, hergebruik van materialen en de hoeveelheid lichtinval. BouWijs biedt de mogelijkheid om een eigen duurzame woning te laten bouwen. Houtbouw wordt gezien als de toekomst. Er worden veelgestelde vragen beantwoord over houtskeletbouw, zoals hoe het werkt, hoe een houtskelet woning wordt gebouwd, de kosten, de voordelen en de nadelen. BouWijs helpt, informeert en adviseert graag bij het gehele traject, van vergunningsaanvraag en ontwerp tot montage, eindoplevering en nazorg. BouWijs is duurzaam, innovatief en bijzonder.

Wil je weten wat Bouwijs: Houtskeletbouw - Prefab bouw op maat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwijs: Houtskeletbouw - Prefab bouw op maat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwijs: Houtskeletbouw - Prefab bouw op maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwijs: Houtskeletbouw - Prefab bouw op maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Bouwijs: Houtskeletbouw - Prefab bouw op maat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwijs: Houtskeletbouw – Prefab bouw op maat

Bezoekers bekeken ook