Bospark Ijsselheide

Bospark Ijsselheide is een Vakantiepark gelegen aan Vogelzangveldweg 23 in Hattemerbroek.

Meer informatie over Bospark Ijsselheide in Hattemerbroek

Welkom op de IJsselheide, een bospark gelegen in het prachtige natuurgebied "de Vuursteenberg" op de Veluwe. Het park biedt de mogelijkheid om een recreatiewoning in de vorm van een bungalow of chalet te hebben op een unieke locatie. Het natuurgebied bestaat uit 90 hectare natuur met onder andere een 26 meter hoge berg genaamd "de Vuursteenberg". Het gebied bestaat uit oude bossen, heide en diverse diersoorten. Het park is goed bereikbaar en ligt op enkele kilometers afstand van de snelwegen A28 en A50. Naast het natuurgebied zijn er ook andere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals landgoed Oud Groevenbeek met een statige villa en diverse gebouwen, golfbanen in de omgeving en het Dolfinarium in Harderwijk, waar jong en oud kunnen genieten van dolfijnen en andere zeedieren. Kortom, bospark IJsselheide biedt een unieke en rustige plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur en bezienswaardigheden in de omgeving.

Wil je weten wat Bospark Ijsselheide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bospark Ijsselheide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bospark Ijsselheide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bospark Ijsselheide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Bospark Ijsselheide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bospark Ijsselheide

Bezoekers bekeken ook