Boerderij de Landhoeve

Boerderij de Landhoeve is een Vakantieboerderij gelegen aan Hulweg 5 in Oosterwolde.

Meer informatie over Boerderij de Landhoeve in Oosterwolde

De Landhoeve biedt een comfortabel verblijf in de natuur, waar je even helemaal kunt ontsnappen aan het dagelijks leven. Geen wifi of elektriciteit, maar wel volop genieten van elkaar en de omgeving. Op de boerderij kunnen kinderen zich vermaken met het voeren van dieren en het rapen van eieren, terwijl jij kunt ontspannen in een houtgestookte hottub of genieten van een ontbijtmand. De eigenaren van de boerderij wonen zelf ook op het terrein en zorgen voor een warm welkom. Er zijn diverse activiteiten mogelijk, zoals een pizza avond bij de houtgestookte oven en een bezoek aan de landwinkel. Bezoekers zijn enthousiast over hun verblijf en genieten van de natuur en de dieren op de boerderij. Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen op de boerderij, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Boerderij de Landhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij de Landhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij de Landhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij de Landhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Boerderij de Landhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij de Landhoeve

Bezoekers bekeken ook