Bandenservice wezep

Bandenservice wezep is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bovenheigraaf 133b in Wezep.

Meer informatie over Bandenservice wezep in Wezep

Banden Service Wezep is een bandenbedrijf dat gespecialiseerd is in autobanden. Ze zijn gevestigd in Wezep en hebben veel klanten uit de directe omgeving. Met het winterseizoen in aantocht is het tijd om de zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Maar steeds vaker kiezen mensen ook voor all-seasonbanden, die het hele jaar door te gebruiken zijn. Michel, de eigenaar van Banden Service Wezep, legt uit dat all-seasonbanden vooral geschikt zijn voor automobilisten die alleen in Nederland rijden en niet op wintersport gaan. Als je wel op wintersport gaat, zijn winterbanden een beter alternatief. Nieuwe banden moeten voorzien zijn van een label, zodat de consument kan zien aan welke eisen de band voldoet. Banden Service Wezep heeft veel verschillende merken en maten op voorraad en kan deze tegen scherpe prijzen leveren. Nu het drukke seizoen eraan komt, adviseert Michel om tijdig een afspraak te maken om de banden te laten wisselen. Voor meer informatie en prijzen kunnen klanten contact opnemen met Banden Service Wezep via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Bandenservice wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bandenservice wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bandenservice wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bandenservice wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Bandenservice wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bandenservice wezep

Bezoekers bekeken ook