B.T.M. Jansen

B.T.M. Jansen is een Klusbedrijf gelegen aan Ottenweg 13 in Oldebroek.

Meer informatie over B.T.M. Jansen in Oldebroek

Marco Jansen heeft 12 jaar bij een bouwbedrijf gewerkt, waarvan de laatste 4 jaar als voorman/uitvoerder. In augustus 2012 heeft hij besloten om zijn eigen bedrijf, BTM Jansen, op te richten. Hij biedt verschillende diensten aan op het gebied van bouw, zoals nieuwbouw, verbouwingen, het plaatsen van kunststof kozijnen en het vervangen van badkamers en wc's. Ook heeft Marco ervaring op het gebied van agrarische bouw. Bedrijven die tijdelijk een vakman nodig hebben, kunnen ook bij hem terecht. BTM Jansen kan onder andere bouwplannen verzorgen, sanitair, elektra en CV-installaties vernieuwen of repareren, stucwerk en tegelwerk uitvoeren, keukens plaatsen en zinkwerk en dakbedekking verzorgen. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op of laat uw gegevens achter op de contactpagina.

Wil je weten wat B.T.M. Jansen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.T.M. Jansen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.T.M. Jansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.T.M. Jansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar B.T.M. Jansen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.T.M. Jansen

Bezoekers bekeken ook