Autobedrijf I.C. Cars

Autobedrijf I.C. Cars is een Autohandel gelegen aan Pr. Margrietlaan 35 in Wezep.

Meer informatie over Autobedrijf I.C. Cars in Wezep

I.C. Cars aan de Pr. Margrietlaan 35 in Wezep is een Autobedrijf dat gespecialiseerd is in alle merken auto’s. Het bedrijf bestaat inmiddels 25 jaar en heeft een grote klantenkring opgebouwd. Ze hebben een uiteenlopende collectie van betrouwbare occasions. I.C. Cars heeft een goede reputatie wat betreft aflevering, garantie en onderhoud en heeft een score van 9.8 behaald bij de BOVAG-controle. Ze proberen via internet een nog breder publiek te bereiken en staan bekend om hun non-arrogantie beleid. De openingstijden van de showroom zijn van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 16:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:30 uur. Buiten openingstijden is een bezoek aan de showroom mogelijk op afspraak.

Wil je weten wat Autobedrijf I.C. Cars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf I.C. Cars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf I.C. Cars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf I.C. Cars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Autobedrijf I.C. Cars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf I.C. Cars

Bezoekers bekeken ook