Andy's

Andy's is een Sushirestaurant gelegen aan Meidoornplein 77 in Wezep.

Meer informatie over Andy's in Wezep

Welkom op de Bestelpagina van Andy's! Meld je meteen aan voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke aanbiedingen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 113 beoordelingen. Blijf op de hoogte van unieke kortingen en acties door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Download onze app voor Android om sneller en eenvoudiger te bestellen. Houd onze website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Bekijk welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct. De website van Andy's Sushi is op dit moment gesloten, maar je kunt wel profiteren van de Andy's & Vy's choice box met 15% korting op dinsdag en woensdag, het broodje gerookte carpaccio met 15% korting op maandag en donderdag, en de Vietnamese loempia's met 15% korting op vrijdag en zaterdag. Verder kun je ook genieten van Asian streetfood zoals Vietnamese loempia's, kip loempia, kaas loempia, vegetarische loempia, mini ebi loempia, ebi tempura, gyoza kip, gyoza ebi, ebi kroket, risolle, bapao, pasteitjes, pangsit garnalen, crab claws, karaage bao bun en cha shao mai. Bij de Asian streetfood wordt geen saus meegeleverd, dus deze moet je apart bestellen. Daarnaast hebben we ook belegde broodjes zoals broodje gezond, broodje roomkaas, broodje carpaccio, gerookte zalm, broodje pastrami, broodje ham & kaas, broodje ro.

Wil je weten wat Andy's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Andy's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Andy's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Andy's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Andy's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Andy’s

Bezoekers bekeken ook