Aanvraag vergunning voor het verminderen van opslag m.b.t. gevaarlijke afvalstoffen op de locatie Bovendwarsweg 93 - te Oldebroek zaaknummer AB24.00255

DeOldebroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het verminderen van opslag m.b.t. gevaarlijke afvalstoffen op de locatie Bovendwarsweg 93 - te Oldebroek zaaknummer AB24.00255.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Provincie Gelderland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verminderen van opslag m.b.t. gevaarlijke afvalstoffen op de locatie Bovendwarsweg 93 - te Oldebroek.   Waarom publiceert de provincie dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.   Wanneer neemt de provincie een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waarschijnlijk neemt de provincie voor 22 april 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de provincie van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de provincie daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de provincie van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.   Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deOldebroekgids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oldebroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOldebroekgids.nl
Redactie deOldebroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oldebroek
  2. a68f617f09c0280852b32060c7496a23

Gerelateerde berichten