Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Bovenheigraaf 18, 8096PK Oldebroek

DeOldebroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Bovenheigraaf 18, 8096PK Oldebroek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunningen - Bovenheigraaf 18 in Oldebroek, voor het plaatsen van een veldschuur, verzonden op 5 februari 2024 (zaaknummer R2023-01647). Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken tegen een verleende vergunning. Zorg dat uw bezwaar binnen 6 weken na verzenddatum bij ons binnen is. In uw bezwaar staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: https://www.oldebroek.nl/Bestuur_en_organisatie/Bezwaar_beroep_en_klachten/Bezwaar_indienen. Als u bezwaar maakt, kunt u ook bij de rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Meer informatie daarover vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deOldebroekgids.nl op 14-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oldebroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deOldebroekgids.nl
Redactie deOldebroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oldebroek
  2. 50e4502fdb6e0a347f489fcaf62ce001

Gerelateerde berichten