Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Zuiderzeestraatweg 329, 8096BM Oldebroek

DeOldebroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Zuiderzeestraatweg 329, 8096BM Oldebroek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunningen - Zuiderzeestraatweg 329 in Oldebroek, voor het tijdelijk aanleggen van twee paddocks en een paardenbak met omheining, verzonden op 7 september 2023 (zaaknummer R2023-00551). Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken tegen een verleende vergunning. Zorg dat uw bezwaar binnen 6 weken na verzenddatum bij ons binnen is. In uw bezwaar staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: https://www.oldebroek.nl/Bestuur_en_organisatie/Bezwaar_beroep_en_klachten/Bezwaar_indienen. Als u bezwaar maakt, kunt u ook bij de rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Meer informatie daarover vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deOldebroekgids.nl op 13-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Oldebroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deOldebroekgids.nl
Redactie deOldebroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Oldebroek
  2. 1996cc781b2f9a3d95c9ed541624d193

Gerelateerde berichten